Rottneros (RROS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Rottneros aktie

RROS  

Rottneros är en producent av pappersmassa. Produktsortimentet består av kartonger och förpackningar, mjukpapper och massa för elektroniska applikationer, samt massa för skriv- och tryckpapper. Största delen av produktionen består av pappers- och kartonger, resterande ingår under avsalumassa, vilket innefattar grafiska papper och hygienprodukter. Störst marknad återfinns inom Norden, Europa och Nordamerika. Huvudkontoret ligger i Söderhamn.

Rottneros tillhör sektorn Material och branschen Skogsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 1 428 MSEK, en omsättning på 2 337 MSEK och med ett resultat på -77 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Rottneros

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Rottneros (RROS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Rottneros aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern RROS. Aktien har ett P/E-tal på -18.5 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Rottneros utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Rottneros Avanza – se aktiekurs idag

Se Rottneros senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Rottneros – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Rottneros.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Rottneros.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Rottneros

Rottneros

TickerRROS
ListaMid Cap
LandSverige
SektorMaterial
BranschSkogsbolag
Börsvärde1 428 MSEK
Omsättning2 337 MSEK
Vinst-77 MSEK
P/E-18.5
P/S0.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Rottneros

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Rottneros? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter