Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"118. Kräsna aktieägare sänker aktien" toppar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"118. Kräsna aktieägare sänker aktien" toppar

Veckans

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "118. Kräsna aktieägare sänker aktien" av Tillsammans mot miljonen intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Fill or Kill, Aktiesnack eller Kapitalet med flera.

1. 118. Kräsna aktieägare sänker aktien

I veckans avsnitt av Tillsammans mot miljonen snackas det enskilda aktier som Dustin, Hexatronic, CTEK och Lindab men också en hel del makro. Det och mycket annat. In och lyssna!..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

2. Avsnitt 406 - Nytt år och nya möjligheter!

I dagens avsnitt:   Summering av nyårscaset Ferronordic och Ryssland Kambi Hur hanterar vi den långsiktiga portföljen Vad som händer på börsen Fed Kommande händelser Veckans Fill or Kill  Tack Pareto! https..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

3. #35 The most important thing & Raysearch Laboratories

Veckans avsnitt består av en uppdatering på Tesla samt definitioner och exempel på de mest omtalade konkurrensfördelarna. Utöver detta gör vi en deep dive på RaySearch Laboratories som är ett av Magnus top picks..

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

Telia: Århundradets börsfiasko – Del 1

4. Telia: Århundradets börsfiasko – Del 1

Det var Sveriges största börsnotering. Mitt under brinnande IT-bubbla bestämmer sig staten för att sälja sitt televerk. Efter en massiv reklamkampanj blev Telia AB en folkaktie, och en miljon svenskar köpte aktier..

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

5. Episod 283 - Utsikterna för börsens småbolag 2023 by Skoglund

I detta (försenade) avsnitt spanar vi in småbolagen på börsen och tar tempen just nu. 2022 blev något av ett förlorat år men hur ser framtidsutsikterna härifrån ut? Har Fredrik gjort några större..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

6. Avsnitt 214: Podden med energi

I avsnittet träffar vi VD:n för Eolus Vind, Arise och KebNi. Med det får vi ett avsnitt där vi fördjupar oss i bolag med fokus på samtida händelser som energikrisen och en oroligare omvärldssituation. Vi får..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

7. 166 - Så ska du tänka kring investeringar i lågkonjunktur

Fundlers investeringschef Ulf Ahrner är tillbaka i podden för att dela med sig av sin kunskap om investeringar och erfarenheter av tidigare ekonomiska kriser. Hur tycker han att vi bör tänka nu när vi investerar..

En podcast från Fundamentalt som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien KebNi

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.