Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"118. Kräsna aktieägare sänker aktien" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "118. Kräsna aktieägare sänker aktien" av Tillsammans mot miljonen intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Fill or Kill, Aktiesnack eller Kapitalet med flera.

1. 118. Kräsna aktieägare sänker aktien

I veckans avsnitt av Tillsammans mot miljonen snackas det enskilda aktier som Dustin, Hexatronic, CTEK och Lindab men också en hel del makro. Det och mycket annat. In och lyssna!..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

2. Avsnitt 406 - Nytt år och nya möjligheter!

I dagens avsnitt:   Summering av nyårscaset Ferronordic och Ryssland Kambi Hur hanterar vi den långsiktiga portföljen Vad som händer på börsen Fed Kommande händelser Veckans Fill or Kill  Tack Pareto! https..

En podcast från Fill or Kill som du tar del av här.

3. #35 The most important thing & Raysearch Laboratories

Veckans avsnitt består av en uppdatering på Tesla samt definitioner och exempel på de mest omtalade konkurrensfördelarna. Utöver detta gör vi en deep dive på RaySearch Laboratories som är ett av Magnus top picks..

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

Telia: Århundradets börsfiasko – Del 1

4. Telia: Århundradets börsfiasko – Del 1

Det var Sveriges största börsnotering. Mitt under brinnande IT-bubbla bestämmer sig staten för att sälja sitt televerk. Efter en massiv reklamkampanj blev Telia AB en folkaktie, och en miljon svenskar köpte aktier..

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

5. Episod 283 - Utsikterna för börsens småbolag 2023 by Skoglund

I detta (försenade) avsnitt spanar vi in småbolagen på börsen och tar tempen just nu. 2022 blev något av ett förlorat år men hur ser framtidsutsikterna härifrån ut? Har Fredrik gjort några större..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

6. Avsnitt 214: Podden med energi

I avsnittet träffar vi VD:n för Eolus Vind, Arise och KebNi. Med det får vi ett avsnitt där vi fördjupar oss i bolag med fokus på samtida händelser som energikrisen och en oroligare omvärldssituation. Vi får..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

7. 166 - Så ska du tänka kring investeringar i lågkonjunktur

Fundlers investeringschef Ulf Ahrner är tillbaka i podden för att dela med sig av sin kunskap om investeringar och erfarenheter av tidigare ekonomiska kriser. Hur tycker han att vi bör tänka nu när vi investerar..

En podcast från Fundamentalt som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt