Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 148 - Hur blir det med inflationen?" av Kvalitetsaktiepodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Penserpodden, Analyspodden eller Börspanelen med flera.

1. Avsnitt 148 - Hur blir det med inflationen?

Nu är vi äntligen tillbaka efter en sommar med både regn och solsken. Vi försöker desperat ta igen det vi missat i rapportperioden men innan bolagen blir det lite aktuellt (10:05) sedan följande..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

2. Avsnitt 246: Analytikernas tankar inför börshösten

Rapporterna för andra kvartalet fortsätter att trilla in och veckans podd inleds med en bred diskussion med våra analytiker om deras tankar kring börsutvecklingen framöver. Vi resonerar kring minskade volymer och..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

3. “En väldigt väntad nedgång”

Di:s Agnetha Jönsson och Mikael OIsson går igenom veckans rapporter från Embracer, Hexatronic och New Wave, diskuterar vd-byten i Avanza och Handelsbanken och kommenterar den allt surare börsen, där rådet blir att..

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

22. Höstrusk med solglimtar på börsen

4. 22. Höstrusk med solglimtar på börsen

Börspanelens summering av sommaren och utblick över hösten stannar vid en dämpad men försiktig optimism. I alla fall på sikt. Aktierna som Börspanelen pratar om är i kronologisk ordning Atlas Copco, Epiroc,..

En podcast från Börspanelen som du tar del av här.

5. #129 - Vett och etikett

Affärsvärlden Analys är tillbaka efter ett sommaruppehåll!  Daniel Zetterberg och Björn Rydell diskutera följande i veckans avsnitt: Nelly, Nilörn, Pricer, JM och Micro Systemation. Detta avsnitt av..

En podcast från Affärsvärlden Analys som du tar del av här.

6. 80. H&D Wireless – Om emissionen och det strategiska partnerskapet

H&D Wireless grundare och vd, Pär Bergsten, gästar Småbolagspodden för att prata om bolagets pågående företrädesemission. Han berätta om samarbetet med Avnet, vilka affärsområden som ligger i fokus och vad..

En podcast från Småbolagspodden som du tar del av här.

7. #292 All you can eat Buffett

Market Makers är tillbaks med full kraft och det blir mycket fokus på Buffett denna vecka. Vad tycker Buffett om makro och hur påverkar det ett konsumentbolag som New Wave? Varför har han investerat så mycket i..

En podcast från Market Makers som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Atlas Copco

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt