Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Intellego vs Dagens Industri" av Snacka Cash intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Börspodden, Nånting Om Aktier eller Börspanelen med flera.

1. Intellego vs Dagens Industri

Dagens Industri anklagar Intellego för falska ordrar, Intellego svarar med att balla ur fullständigt. Hur mycket bedrägeri är Intellego egentligen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information...

En podcast från Snacka Cash som du tar del av här.

2. Avsnitt 522 - Vi är svenska fans allihopa

Det är en stor Sverige-baisse som omger oss men nu är det dags att steppa upp. Nasdaq är nära att bli anmälda för marknadsmanipulation när man handlar aktier i en valuta som inte finns. Johan har tittat på..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

3. 149. Rapportperiod i Japan

Börderna levererar fint trott byggkollaps och Räkan verkar ha fått till kassaflödet. Markus har landat i Japan och kör lite rapportspaningar därifrån. Rapporterna som diskuteras mest är Bröderna A & O Johansen..

En podcast från Nånting Om Aktier som du tar del av här.

22. Höstrusk med solglimtar på börsen

4. 22. Höstrusk med solglimtar på börsen

Börspanelens summering av sommaren och utblick över hösten stannar vid en dämpad men försiktig optimism. I alla fall på sikt. Aktierna som Börspanelen pratar om är i kronologisk ordning Atlas Copco, Epiroc,..

En podcast från Börspanelen som du tar del av här.

5. 143. Marinerad i mörker

I veckans avsnitt snackar vi den svaga börsen, småbolagsindex tillbaka vid oktoberbotten, amerikansk retail kommer in svagt och vi laddar för spännande AI-rapporter på andra sidan pölen. Och många har pratat om..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

6. 391. Så går börsen i höst och nästa år

Många börser världen över gick otippat bra under det första halvåret 2023 och allra bäst gick tillväxtsektorer som IT och kommunikationstjänster. Det andra halvåret har inletts mer tveksamt. Vart börskurserna..

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

7. Vi tar upp bevakning av Bergs Timber / God morgon från Paretodesken 21 augusti

Analytiker Alexander Vilval tar idag upp bevakning av Bergs Timber. Hör på vad han tycker om företaget i dagens Paretodesk. Disclaimer:”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att..

En podcast från Paretodesken som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Acast

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt