Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Ska man vara orolig för SBB? - Ilija Batljan, VD SBB - Sparpodden 471" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Ska man vara orolig för SBB? - Ilija Batljan, VD SBB - Sparpodden 471" av Sparpodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Carnegie Private Banking, Börspanelen eller RikaTillsammans med flera.

1. Ska man vara orolig för SBB? - Ilija Batljan, VD SBB - Sparpodden 471

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com ordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook.com..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

2. ”Hälsovårdssektorn kommer att klara sig bäst”

Glädjeyra på börsen, lättnade covid-restriktioner i Kina och ökad optimism efter Rysslands reträtt i Cherson. Björnmarknadsrally eller början på en återhämtning? Aktiechef Karl Hedberg och börsredaktör..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

3. 18. Bottenkänning eller för tidig optimism

Har vi redan sett botten för Stockholmsbörsen eller finns det risk för bakslag? Det är några av Börspanelens funderingar denna gång. Plus ett antal aktuella köptips. Aktierna vi pratar om är i mer eller mindre..

En podcast från Börspanelen som du tar del av här.

#276 - Hur många dagar klarar din ekonomi om du slutade arbete idag? | Reflektion del 4

4. #276 - Hur många dagar klarar din ekonomi om du slutade arbete idag? | Reflektion del 4

Idag fortsätter vi reflektera utifrån Kiyosakis frågor för en bättre ekonomi i allmänhet och över vår egen situation i synnerhet.  På senare tid har vi fått en del feedback på att avsnitten som ger "svar på..

En podcast från RikaTillsammans som du tar del av här.

5. 277: Kortföretagens makt över porrbranschen

Hemliga ägare och multinationella företag. Porrbranschens ekonomi sticker ut på många sätt. Men hur kommer det sig egentligen att kortföretagen Visa och Mastercard kontrollerar delar av den porr som produceras..

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

6. Så når du stor framgång 2023 – utan att jobba ihjäl dig

Som 28-åring trodde Andra Farhad hon fått en stroke. Men det var stress. Här berättar ”Börshajen” och kaoset som ledde till kollapsen och hur hon idag inte bara investerar i aktier och fonder, utan också i sig..

En podcast från En påse pengar som du tar del av här.

7. Avsnitt 129 - Noterat om rapporterat

I detta avsnitt blir det återigen lite aktuellt och massor av rapporter. Bolagen är: AQ (29:10), Beijer Alma (36:30), Betsson (47:10), Ework (57:35), Inwido (65:35), Kindred (78:35), Nordic Waterproofing (90:35) och..

En podcast från Kvalitetsaktiepodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt