Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Månadsportföljen stod emot börsfallet / God morgon från Paretodesken 3 oktober" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Månadsportföljen stod emot börsfallet / God morgon från Paretodesken 3 oktober" av Pareto Securities intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från EFN Marknad, Ten Bagger eller Nordnet med flera.

1. Månadsportföljen stod emot börsfallet / God morgon från Paretodesken 3 oktober

September blev en riktigt svag månad för börsen, S&P 500 föll 9,3 % vilket är en sämsta månaden sedan mars 2020. Vår Månadsportfölj stod emot det mesta av börsfallet och sjönk 2.1% i september medans vårt..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

2. Därför ska du aldrig ge betyg | Saker du måste veta

Nu för tiden kan vem som helst betygsätta vad som helst. Filmer, böcker, restauranger och till och med dejter. Ekonomiprofessor Micael Dahlen förklarar varför det är en dum idé att låta dig översköljas av vad..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

3. Market update 4 okt - Vilket rally!! Men vi är inte ute ur skogen ännu..

God afton, Till följd av en intensiv dag på alla fronter spelades denna veckas video in betydligt senare än vanligt. Men just denna vecka var det bara en fördel då både Europa och USA stängde på dagshögsta!..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

4. Slå börsen över tid - Ulf Hedlundh, VD Svolder - Sparpodden 465

Veckans gäst i Sparpodden är Ulf Hedlundh, VD för Svolder, som berättar om sin strategi för att över tid slå börsen. Det blir en djupdykning i vad Ulf Hedlundh tycker kring tillväxtaktier som slukar pengar och..

En video från Nordnet som du tar del av här.

Det ordnar upp sig | IG Börssnack

5. Det ordnar upp sig | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Hur farligt är det att missa de bästa dagarna på börsen? Vilken bransch ska man satsa på i Q4? Och varför tror Jonas att inflationen kommer att sjunka snabbt? Twitter: https..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

6. Qlosr Group | VD & förvärvschef intervjuas om bolagets förvärv & strategi

Qlosr Group | VD & förvärvschef intervjuas om bolagets förvärv & strategi..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. HemmaHos - Abas Protect

Vi har träffat börsaktuella Abas Protect på deras anläggning i Ambjörnarp. VD Tomas Karlsson presenterar bolaget men pratar även om historia, börsintroduktionen, marknadsläget och tillväxtmöjligheterna...

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt