Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Månadsportföljen stod emot börsfallet / God morgon från Paretodesken 3 oktober" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Månadsportföljen stod emot börsfallet / God morgon från Paretodesken 3 oktober" av Pareto Securities intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från EFN Marknad, Ten Bagger eller Nordnet med flera.

1. Månadsportföljen stod emot börsfallet / God morgon från Paretodesken 3 oktober

September blev en riktigt svag månad för börsen, S&P 500 föll 9,3 % vilket är en sämsta månaden sedan mars 2020. Vår Månadsportfölj stod emot det mesta av börsfallet och sjönk 2.1% i september medans vårt..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

2. Därför ska du aldrig ge betyg | Saker du måste veta

Nu för tiden kan vem som helst betygsätta vad som helst. Filmer, böcker, restauranger och till och med dejter. Ekonomiprofessor Micael Dahlen förklarar varför det är en dum idé att låta dig översköljas av vad..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

3. Market update 4 okt - Vilket rally!! Men vi är inte ute ur skogen ännu..

God afton, Till följd av en intensiv dag på alla fronter spelades denna veckas video in betydligt senare än vanligt. Men just denna vecka var det bara en fördel då både Europa och USA stängde på dagshögsta!..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

4. Slå börsen över tid - Ulf Hedlundh, VD Svolder - Sparpodden 465

Veckans gäst i Sparpodden är Ulf Hedlundh, VD för Svolder, som berättar om sin strategi för att över tid slå börsen. Det blir en djupdykning i vad Ulf Hedlundh tycker kring tillväxtaktier som slukar pengar och..

En video från Nordnet som du tar del av här.

Det ordnar upp sig | IG Börssnack

5. Det ordnar upp sig | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Hur farligt är det att missa de bästa dagarna på börsen? Vilken bransch ska man satsa på i Q4? Och varför tror Jonas att inflationen kommer att sjunka snabbt? Twitter: https..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

6. Qlosr Group | VD & förvärvschef intervjuas om bolagets förvärv & strategi

Qlosr Group | VD & förvärvschef intervjuas om bolagets förvärv & strategi..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. HemmaHos - Abas Protect

Vi har träffat börsaktuella Abas Protect på deras anläggning i Ambjörnarp. VD Tomas Karlsson presenterar bolaget men pratar även om historia, börsintroduktionen, marknadsläget och tillväxtmöjligheterna...

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Qlosr Group

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt