Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Market update 18 okt - OMX visar vägen - Potential på uppsidan och genomgång av sektorer!" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Market update 18 okt - OMX visar vägen - Potential på uppsidan och genomgång av sektorer!" av Ten Bagger intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, Pareto Securities eller EFN Marknad med flera.

1. Market update 18 okt - OMX visar vägen - Potential på uppsidan och genomgång av sektorer!

God eftermiddag, I dagens video konstaterar vi att botten för Q4 högsta troligt är inne efter förra veckans starka reversals på inflationssiffran! Faktum är att OMXS30 redan är +9% sedan lägsta noteringen kring..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

2. Bli rik och undvika minor - Günther Mårder, VD Företagarna - Sparpodden 467

Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet.se/event/ Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Hur illa var Mips rapport? / God morgon från Paretodesken 17 oktober

Vi pratar om Mips rapport med analytiker Alexander Siljeström. Dessutom pratar vi marknad med Chris Watling på Longview Economics. Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

4. Innovationen som tar spruträdsla på allvar

Medtechbolaget D-stract startades som ett UF-företag av Ebba Reinholdt för tre år sedan. Nu har hon tillsammans med sin mamma (tillika överläkare) Carina tagit fram ett hjälpmedel för spruträdda som ska göra..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Ingen kapitulation! | IG Börssnack

5. Ingen kapitulation! | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ I veckans avsnitt pratar programledarna om finansiella förhållanden, där Jonas Olavi menar att allt vi ser nu är tecken på lågkonjunktur. Det är dock inte läge för..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

6. Nexam Chemical | Rapportintervju Q3 med VD Johan Arvidsson & finanschef Marcus Nyberg

00:00 - Introduktion 00:45 - Rapportpresentation, Johan Arvidsson 01:37 - Vad gör Nexam Chemical 03:00 - Nasdaq Green Equity Designation 03:49 - Nexams två affärsområden 04:48 - Kvartalet i siffror, Marcus..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. Tessin - Q3 Presentation 2022

Q3 för 2022 presentation med vd Heidi Wik. #Tessin #Webcast #FinwireTV Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt