Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Market update 18 okt - OMX visar vägen - Potential på uppsidan och genomgång av sektorer!" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Market update 18 okt - OMX visar vägen - Potential på uppsidan och genomgång av sektorer!" av Ten Bagger intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, Pareto Securities eller EFN Marknad med flera.

1. Market update 18 okt - OMX visar vägen - Potential på uppsidan och genomgång av sektorer!

God eftermiddag, I dagens video konstaterar vi att botten för Q4 högsta troligt är inne efter förra veckans starka reversals på inflationssiffran! Faktum är att OMXS30 redan är +9% sedan lägsta noteringen kring..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

2. Bli rik och undvika minor - Günther Mårder, VD Företagarna - Sparpodden 467

Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet.se/event/ Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Hur illa var Mips rapport? / God morgon från Paretodesken 17 oktober

Vi pratar om Mips rapport med analytiker Alexander Siljeström. Dessutom pratar vi marknad med Chris Watling på Longview Economics. Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

4. Innovationen som tar spruträdsla på allvar

Medtechbolaget D-stract startades som ett UF-företag av Ebba Reinholdt för tre år sedan. Nu har hon tillsammans med sin mamma (tillika överläkare) Carina tagit fram ett hjälpmedel för spruträdda som ska göra..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Ingen kapitulation! | IG Börssnack

5. Ingen kapitulation! | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ I veckans avsnitt pratar programledarna om finansiella förhållanden, där Jonas Olavi menar att allt vi ser nu är tecken på lågkonjunktur. Det är dock inte läge för..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

6. Nexam Chemical | Rapportintervju Q3 med VD Johan Arvidsson & finanschef Marcus Nyberg

00:00 - Introduktion 00:45 - Rapportpresentation, Johan Arvidsson 01:37 - Vad gör Nexam Chemical 03:00 - Nasdaq Green Equity Designation 03:49 - Nexams två affärsområden 04:48 - Kvartalet i siffror, Marcus..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. Tessin - Q3 Presentation 2022

Q3 för 2022 presentation med vd Heidi Wik. #Tessin #Webcast #FinwireTV Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Mips

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt