Nexam (NEXAM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nexam aktie

NEXAM  

Nexam Chemical Holding utvecklar produkter som förbättrar egenskaper och prestanda i plastmaterial. De förbättrade egenskaperna gör det möjligt att fortsätta ersätta metaller i applikationer och tillämpningsområden. Teknologin ger dessutom den som processar plaster möjligheter att effektivisera och förbättra sin kapacitet och minska produktionskostnaden. Huvudkontoret ligger i Lund.

Nexam tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 1 077 MSEK, en omsättning på 141 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nexam

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nexam (NEXAM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nexam aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern NEXAM. Aktien har ett P/E-tal på -133.2 och P/S-tal på 6.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nexam utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nexam Avanza – se aktiekurs idag

Se Nexam senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nexam – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nexam.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nexam.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nexam

Nexam

TickerNEXAM
ListaFirst North
LandSverige
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde1 077 MSEK
Omsättning141 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-133.2
P/S6.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nexam

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nexam? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter