Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Market update 29 juni - Kvartalsskifte och börsuppdatering!" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Market update 29 juni - Kvartalsskifte och börsuppdatering!" av Ten Bagger intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Direkt Studios, IG Sverige eller Nordnet med flera.

1. Market update 29 juni - Kvartalsskifte och börsuppdatering!

I dagens video går vi som vanligt igenom börsläget både vad gäller olika index, räntemarknaden och kreditspreadar. Sedan förra veckans video steg S&P 500 som mest +6,2% och har nu täckt igenom gap:et vid 3900..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

2. Trading Direkt Healthcare v. 26 | Idogen, Cantargia, Oncopeptides, Enzymatica, Immunovia

00:00 Intro 01:43 Idogens vd Anders Karlsson 15:53 Magnus svarar och förklarar om cellterapi 23:28 Cantargias garanterade företrädesemission 27:24 Den rådgivande expertpanelen CHMP:s positiva besked för Pepaxti i..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

3. SommarDAX | Börssnack med Hansén och Olavi

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Veckans avsnitt är det sista innan Börssnack tar sommarledighet. Som alltid bjuder Erik och Jonas på en marknadsuppdatering. Denna vecka gästas podden av makroekonomen Maria..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

4. Vart är råvarupriserna på väg - Christian Kopfer - Sparpodden 451

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

Spara Mustafa – Aktier jag vill ha (Officiell musikvideo)

5. Spara Mustafa – Aktier jag vill ha (Officiell musikvideo)

”Aktier jag vill ha” är uppföljaren till storsuccén ”Hyperinflation”. Artisten Spara Mustafa lyfter denna gång fram ett problem som berör alla som är intresserade av aktier, hur man ska agera när man..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

6. Sommaravslutning, var står börsen i höst? / God morgon från Paretodesken 23 juni

Vi sammanfattar första delen av 2022, en riktig tuff start för börsen. S&P 500 är ner 21 % och OMXS30 22% i år. Vi ses igen i augusti, var står börsen då? Disclaimer: ”Informationen i denna podd ska inte..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

7. Finwire Fintech - Paneldiskussion

Deltar i paneldiskussionen gör Staffan Mattson VD Plexian, Johan Ljungström VD PlexChain, Peter Gönczi VD Spotlight Group och Ida Nordehammar Vice VD Nordic Issuing. Det som diskuteras är bland annat temperaturen..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt