Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Ska man vara orolig för SBB? #shorts" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Ska man vara orolig för SBB? #shorts" av Nordnet intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Pareto Securities, Ten Bagger eller IG Sverige med flera.

1. Ska man vara orolig för SBB? #shorts

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook..

En video från Nordnet som du tar del av här.

2. Våra bästa småbolagscase / God morgon från Paretodesken 14 november

Vi har släppt en uppdatering av Swedish Selected Small Caps som är en modellportfölj med våra bästa småbolagscase. På torsdag anordnar vi ett digital event där vi går igenom portföljen och Awardit, Catena,..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

3. Market update 15 nov - Tunn luft och syrgas på!

God eftermiddag, Det Q4-rally som vi timade så väl i månadsskiftet sept/okt vad gäller Sverige och Europa och mitten av oktober vad gäller USA har verkligen levererat! Jag väljer nu att stänga Q4-callet då jag..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

4. Dollar IYen | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ IG Börssnack är tillbaka med ett fullmatat avsnitt. Erik och Jonas avhandlar dramatiken på börsen, vad de tycker om krypto, Sveriges inflationssiffror och mycket annat. Dessutom..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Pass 3: Minska dina utgifter | Kom i form ekonomiskt

5. Pass 3: Minska dina utgifter | Kom i form ekonomiskt

Nu är det dags att ta itu med dina utgifter. I många fall finns det tusentals kronor som du betalar helt i onödan. De fasta kostnaderna kan du ringa och förhandla ned med leverantören. De rörliga måste du..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

6. Checkin.com Q3 Presentation 2022 - English

CEO Kristoffer Cassel and CFO Martin Baeuml present the Q3 for 2022. #checkin.com #Webcast #FinwireTV Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

7. Spherio Group | Rapportintervju Q3 med VD Mikael Wiborgh

Spherio Group | Rapportintervju Q3 med VD Mikael Wiborgh..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

8. EQL Pharma: Intervju med VD Axel Schörling avseende Q2 2022/23

EQL Pharma: Intervju med VD Axel Schörling avseende Q2 2022/23..

En video från Kalqyl Play som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt