Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Trading Direkt 2022-08-09 | Teknisk analys och veckans viktigaste hållpunkter" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Trading Direkt 2022-08-09 | Teknisk analys och veckans viktigaste hållpunkter" av Direkt Studios intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Ten Bagger, IG Sverige eller FinWire TV med flera.

1. Trading Direkt 2022-08-09 | Teknisk analys och veckans viktigaste hållpunkter

00:00 Intro 00:24 Börsnyheter 05:20 Teknisk analys: Index, råvaror, valutor 17:04 Teknisk analys: Tittarönskemål 31:50 Makrochef Mikael Sandbladh Tisdagens Trading Direkt innehöll dagens börsnyheter, följt av..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

2. Market update 7 aug 2022 - Summer Edition

I dagens "summer edition" har jag inte med mig de traditionella graferna från Bloomberg, men har såklart fixat en annan chart provider som vi använder oss av idag och kommande avsnitt, innan jag är tillbaka på..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

3. Globala stjärnor gästar | Börssnack med Hansén och Olavi

Börssnack är tillbaka från sommarledighet och med oss denna vecka har vi det framgångsrika radarparet Andreas Brock och Henrik Milton som förvaltar Coeli Global Select och Coeli Global Small Cap Select. Andreas och..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

4. Arctic Paper - Q2 2022

Presenterar gör bolagets CFO Göran Eklund. Efter presentationen svarar Göran på frågor från tittarna. #ArcticPaper #FinwireTV #Webcast Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Hexatronics tre fokusområden framöver | EFN Marknad 8 juni

5. Hexatronics tre fokusområden framöver | EFN Marknad 8 juni

Hexatronic levererar passiva komponenter till fiberoptiska nät. De tre största tillväxtmarknaderna just nu är USA, Storbritannien och Tyskland. Konkurrensen är stor, men bolagets vd Henrik Larsson Lyon menar att..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

6. Positiva utsikter för Renewcell  / God morgon från Paretodesken 23 maj

Idag släpper vi en uppdatering på Renewcell. Ett bolag som jobbar med återvinning av textilier och samarbetar med varumärken som H&M, Levis och Gina Tricot. En viktig trigger för caset är produktionsstart av..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

7. Delningsekonomi med Nora Johnsson från GoMore - Sparpodden 457

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

8. Sun4Energy Group noteras på Nordic Growth Market

Idag välkomnar vi Sun4Energy till Nordic Growth Market. Sun4Energy säljer och installerar solcellsanläggningar och elbilsladdare till privatpersoner, bostads- och hyresrättsföreningar, företag och kommuner. Målet..

En video från NGM Exchange som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Arctic Paper

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt