Nyhet

Dist IT:s dotterbolag Efuel har rekryterat flera nya chefer

IT-produktsbolaget Dist IT:s dotterbolag Efuel har genomfört rekryteringar för att leda bolagets expansion i Finland och Tyskland samt en teknikchef. Efuel är verksamt inom elbilsladdning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Fredrik Nyström tillträder som vice vd för Efuel med start i mars 2022 med primärt fokus på bolagets geografiska expansion i Tyskland. Han har flera års erfarenhet av expansion mot nya marknader och kommer senast från rollen som vd på kökstillverkaren Marbodal.

Ella Sintonen har rekryterats som landschef för Finland med start i januari 2022. Hon har en bakgrund inom fintech på bland annat Klarna och kommer närmast från Anyfin.

Robert Lerner tillträder som teknikchef i april 2022 för att vidareutveckla bolagets mjukvarubaserade produkter. Han kommer senast från Avanza där han under tio år varit med och byggt upp bolagets teknikstrategi.

Utöver ovan nämnda rekryteringar har Efuel nyligen gjort ett antal rekryteringar inom ekonomi, kundnöjdhet och försäljning.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om DistIT

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien DistIT

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt