Nyhet

Sociallite

Sociallite Us utser Patrik Axelsson till vd

Teknikbolaget Sociallite Us har utsett Patrik Axelsson till vd. Han efterträder Christian Kronegård som kvarstår i styrelsen.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Patrik Axelsson är nuvarande dotterbolagschef i Torget Updated Sweden. Han är född 1982 och uppges ha gedigen bakgrund inom framför allt försäljning och ledarskap. Han har erfarenhet från både mindre tillväxtbolag till större publika företag inom IT-branschen. Han har tidigare grundat och förvaltat flera olika bolag samt varit försäljningschef på Binero.

Sociallite har under de senaste åren fokuserat på att förvärva bolag och plattformar inom digitala produkter, leadgenerering och prestationsbaserad marknadsföring online. Under de senaste åren har flertalet förvärv genomförts inklusive Torget Updated Sweden AB varför bolagsgruppen nu går in i en ny fas med större fokus på integration samt utveckla och växa den befintliga verksamheten, skriver bolaget.

"Vi mycket glada över att kunna meddela att Patrik Axelsson, som är en erfaren ledare samt redan är en integrerad del av bolaget, tillträder som verkställande direktör. Patrik kommer fokusera på det operativa arbetet och tar över rollen som den nya drivkraften för Sociallite", säger styrelseordförande Johan Lundquist i en kommentar, och också tackar Christian Kronegård för hans insatser.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sociallite US

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sociallite US

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt