Binero Group (BINERO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Binero Group aktie

BINERO  

Binero Group är en svensk leverantör av digitala infrastrukturtjänster för små- och mellanstora företagskunder. Bolagets erbjudande inkluderar bland annat utveckling och managering av företags IT-infrastruktur samt en egen publik molntjänst, så kallad IaaS (infrastructure as a service) som går under namnet binero.cloud.

Binero Group tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 119 MSEK, en omsättning på 38 MSEK och med ett resultat på -24 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Binero Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Binero Group (BINERO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Binero Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern BINERO. Aktien har ett P/E-tal på -5 och P/S-tal på 2.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Binero Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Binero Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Binero Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Binero Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Binero Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Binero Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Binero Group

Binero Group

TickerBINERO
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde119 MSEK
Omsättning38 MSEK
Vinst-24 MSEK
P/E-5
P/S2.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Binero Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Binero Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter