GOGO Lead Tech (GOGO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

GOGO Lead Tech aktie

GOGO  

Gogo Lead Tech är ett teknikbolag. Bolaget är specialiserade inom lead generering samt prestationsbaserad marknadsföring online, där bolagets strategi är att förvärva bolag och tekniska plattformar inom segmentet. Verksamhet drivs via dotterbolag där kunderna är verksamma inom ett flertal branscher. Störst närvaro återfinns inom den nordiska marknaden, med huvudkontoret i Stockholm.

GOGO Lead Tech tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 10 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien GOGO Lead Tech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper GOGO Lead Tech (GOGO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

GOGO Lead Tech aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern GOGO. Aktien har ett P/E-tal på -1.8 och P/S-tal på 2.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

GOGO Lead Tech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

GOGO Lead Tech Avanza – se aktiekurs idag

Se GOGO Lead Tech senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter GOGO Lead Tech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien GOGO Lead Tech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i GOGO Lead Tech.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om GOGO Lead Tech

GOGO Lead Tech

TickerGOGO
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde10 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-5 MSEK
P/E-1.8
P/S2.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien GOGO Lead Tech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om GOGO Lead Tech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter