Stockmann befäster sin nya strategi och utnämner nyckelpersoner
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Stockmann befäster sin nya strategi och utnämner nyckelpersoner

Stockmann har omorganiserat sin verksamhet så att den i högre grad stödjer utveckling av kundupplevelser, kommersiella processer och lönsamheten. Som ytterligare ett steg i den strategiska transformationen har bolaget utsett tre nya nyckelpersoner. Det framgår av ett pressmeddelande.

Dels har bolaget utnämnt Tia Rantanen till varumärkeschef och Storytelling Officer samt medlem i Stockmanndivisionens ledningsgrupp. Rantanen har tidigare arbetat som hållbarhetsdirektör på Luhta Sportswear Company.

Vidare utses Toumas Tiilikainen till chef för försörjningskedjan samt medlem i bolagets ledningsgrupp. Tiilikainen har tidigare arbetat som logistikdirektör på Fiskars.

Slutligen har Sara Toivakainen utsetts till Chief Customer Insight & Experience Officer och även hon kommer ingå i ledningsgruppen. Tidigare har hon arbetat som Customer Experience Lead inom Stockmanndivisionen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Stockmann

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Stockmann

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.