Fiskars (FI) (FSKRS) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Fiskars (FI) (FSKRS)

Fiskars (FI) aktie

Fiskars är en tillverkare av produkter för hem och hushåll. Produktportföljen består exempelvis av saxar, trädgårds- och matverktyg. Verksamhet innehas på global nivå där produkterna säljs under olika varumärken där de mer kända inkluderar Gerberg, Iittala och Royal Copenhagen. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Fiskars (FI) Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Fiskars (FI) går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Fiskars (FI) är just nu 0.6 EUR per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning3.9%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Fiskars (FI) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Fiskars (FI). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Fiskars (FI), som verkar inom sällanköpsvarorsektorn och finns på large cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fiskars (FI)

Fiskars (FI)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerFSKRS
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschHemelektronik
Börsvärde1 261 MEUR
Omsättning1 078 MEUR
Vinst68 MEUR
P/E18.7
P/S1.1
Utdelning0.6 EUR
Direktavkastning3.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fiskars (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fiskars (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter