Fiskars (FI) (FSKRS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Fiskars (FI) aktie

FSKRS  

Fiskars är en tillverkare av produkter för hem och hushåll. Produktportföljen består exempelvis av saxar, trädgårds- och matverktyg. Verksamhet innehas på global nivå där produkterna säljs under olika varumärken där de mer kända inkluderar Gerberg, Iittala och Royal Copenhagen. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Fiskars (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Hemelektronik. Bolaget har ett börsvärde på 1 396 MEUR, en omsättning på 1 078 MEUR och med ett resultat på 71 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fiskars (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fiskars (FI) (FSKRS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fiskars (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern FSKRS. Aktien har ett P/E-tal på 19.8 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fiskars (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fiskars (FI) senaste utdelning är 0.6 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Fiskars (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Fiskars (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fiskars (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fiskars (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fiskars (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fiskars (FI)

Fiskars (FI)

TickerFSKRS
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschHemelektronik
Börsvärde1 396 MEUR
Omsättning1 078 MEUR
Vinst71 MEUR
P/E19.8
P/S1.2
Utdelning0.6 EUR
Direktavkastning3.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fiskars (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fiskars (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter