Stockmann (FI) (STOCKA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Stockmann (FI) aktie

STOCKA  

Stockmann är en finsk koncern verksamma inom detaljhandeln. Idag förvaltar koncernen över ett flertal fysiska butiker runtom större köpcentrum samt större kommersiella lokaler på den nordiska marknaden. Koncernen är återförsäljare av ett flertal varumärken och utbudet består av skor och tillhörande accessoarer. Bolaget grundades ursprungligen 1862 och har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Stockmann (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Detaljhandel. Bolaget har ett börsvärde på 107 MEUR, en omsättning på 922 MEUR och med ett resultat på -284 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Stockmann (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Stockmann (FI) (STOCKA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Stockmann (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern STOCKA. Aktien har ett P/E-tal på -0.4 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Stockmann (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Stockmann (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Stockmann (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Stockmann (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Stockmann (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Stockmann (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Stockmann (FI)

Stockmann (FI)

TickerSTOCKA
ListaMid Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschDetaljhandel
Börsvärde107 MEUR
Omsättning922 MEUR
Vinst-284 MEUR
P/E-0.4
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Stockmann (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Stockmann (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter