Nyhet

Sun4Energy

Sun4Energy rekryterar vd för Norrlandssatsning

Solcellsbolaget Sun4Energy har rekryterat Niklas Gulliksson som ny vd för dess satsning i Norrland, Sun4Energy Nord. Det framgår av ett pressmeddelande.

Niklas Gulliksson kommer närmast från rollen som försäljningschef och operativ chef för region Norr på Skanska Industrial Solutions. Hans nya roll på Sun4Energy innebär att han ska hjälpa bolaget expandera i samma region, inledningsvis i Västernorrland.

”Etableringen av Sun4Energy kontor i Västernorrland ska bli intressant att följa och vi har redan efter några veckor sett en stark efterfrågan på våra produkter och tjänster. Jag fram emot att samarbeta med Niklas, hans inspiration och erfarenhet kommer spridas i hela koncernen. Sun4Energy fortsätter härmed att följa sin uttalade strategi att etablera nya kontor för att täcka hela Sverige”, säger Mattias Leijon, vd för Sun4Energy.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sun4Energy

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sun4Energy

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt