Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Ytterligare

Ytterligare ägare nobbar budet på Cary Group - Di

På måndag löper acceptperioden ut för Nordic Capital/CVC Fonders buderbjudande på bilglasbolaget Cary Group om 65 kronor per aktie.

Sedan tidigare är det känt att AMF Pension, med 9,2 procent av aktierna, kommer att tacka nej till budet.

Dagens industri rapporterar att ytterligare ägare kommer att nobba budet. Swedbank med 5,1 procent av aktierna kommer att tacka nej, och tidningen erfar också att även SEB:s inställning är att tacka nej även om man inte vill lämna definitivt besked.

Målet för budgivarna är att nå 90 procent av aktierna för att gå vidare med affären, men de har också möjlighet att vid ett eller flera tillfällen förlänga acceptperioden.

Cary Group gick till börsen för snart ett år sedan till introduktionskursen 70 kronor per aktie.

Senast betalt i Cary Group är i dag 64,50 kronor per aktie.

https://www.di.se/nyheter/ytterligare-storagare-nobbar-budet-pa-cary-group/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Cary Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Cary Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt