Afarak (FI) (AFAGR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Afarak (FI) aktie

AFAGR  

Afarak Group är en finsk koncern verksamma inom tillverkningsindustrin. Bolaget är idag specialiserade inom tillverkning och utveckling av specialiserade legeringar och kromlösningar. Produkterna vidaresäljs på global nivå genom försäljnings- och marknadsföringskanaler, där kunderna återfinns inom fordons-, flyg- och kärnkraftsindustrin. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Afarak (FI) tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Industrimetaller. Bolaget har ett börsvärde på 55 MEUR, en omsättning på 147 MEUR och med ett resultat på -10 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Afarak (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Afarak (FI) (AFAGR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Afarak (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern AFAGR. Aktien har ett P/E-tal på -5.7 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Afarak (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Afarak (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Afarak (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Afarak (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Afarak (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Afarak (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Afarak (FI)

Afarak (FI)

TickerAFAGR
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschGruv - Industrimetaller
Börsvärde55 MEUR
Omsättning147 MEUR
Vinst-10 MEUR
P/E-5.7
P/S0.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Afarak (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Afarak (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter