Metso Outotec (FI) (MOCORP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Metso Outotec (FI) aktie

MOCORP  

Outotec är verksamma inom mineral- och metallindustrin. Idag erbjuder bolaget tjänster och produkter inom filtrering, gasrening och pumpning. Utöver erbjuder bolaget lösningar för industriell vattenrening. Bolaget är vanligen verksamma inom den tidiga byggnadsfasen och kunderna består av små- och medelstora företagskunder runtom den nordiska marknaden.

Metso Outotec (FI) tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Industrimetaller. Bolaget har ett börsvärde på 7 781 MEUR, en omsättning på 1 241 MEUR och med ett resultat på 193 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Metso Outotec (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Metso Outotec (FI) (MOCORP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Metso Outotec (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern MOCORP. Aktien har ett P/E-tal på 40.3 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Metso Outotec (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Metso Outotec (FI) senaste utdelning är 0.2 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Metso Outotec (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Metso Outotec (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Metso Outotec (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Metso Outotec (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Metso Outotec (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Metso Outotec (FI)

Metso Outotec (FI)

TickerMOCORP
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschGruv - Industrimetaller
Börsvärde7 781 MEUR
Omsättning1 241 MEUR
Vinst193 MEUR
P/E40.3
P/S2
Utdelning0.2 EUR
Direktavkastning2.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Metso Outotec (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Metso Outotec (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter