Aino Health (AINO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Aino Health aktie

AINO  

Aino Health är ett svenskt bolag som idag är verksamma inom diverse hälsoarbete. Bolaget arbetar inom hela värdekedjan som berör företagshälsa och tillhörande arbetsmiljö. Aino Health erbjuder företagshälsodata via sina program och företagets kunder återfinns inom en rad olika sektorer. För närvarande drivs verksamhet i Norden och Tyskland med huvudkontor i Stockholm.

Aino Health tillhör sektorn Industri och branschen Stödtjänster & Service. Bolaget har ett börsvärde på 50 MSEK, en omsättning på 26 MSEK och med ett resultat på -13 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Aino Health

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Aino Health (AINO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Aino Health aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern AINO. Aktien har ett P/E-tal på -3.8 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Aino Health utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Aino Health Avanza – se aktiekurs idag

Se Aino Health senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Aino Health – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Aino Health.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Aino Health.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Aino Health

Aino Health

TickerAINO
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschStödtjänster & Service
Börsvärde50 MSEK
Omsättning26 MSEK
Vinst-13 MSEK
P/E-3.8
P/S2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Aino Health

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Aino Health? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter