Arendals Fossekompani (NO) (AFK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Arendals Fossekompani (NO) aktie

AFK  

Arendals Fossekompani är ett norskt bolag verksamma inom energisektorn. Störst verksamhet är koncentrerad till Arendals vattendrag i Norge där bolaget äger och förvaltar över vattenkraftverk. Utöver är bolaget en långsiktig investerare med ägarandelar i mindre företag specialiserade mot leverans av tekniska lösningar inom olje- och gasindustrin. Bolaget grundades under 1986 och har sitt huvudkontor i Arendal

Arendals Fossekompani (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Elförsörjning. Bolaget har ett börsvärde på 14 833 MNOK, en omsättning på 4 665 MNOK och med ett resultat på 72 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Arendals Fossekompani (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arendals Fossekompani (NO) (AFK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arendals Fossekompani (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern AFK. Aktien har ett P/E-tal på 206 och P/S-tal på 4.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arendals Fossekompani (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arendals Fossekompani (NO) senaste utdelning är 0.7 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Arendals Fossekompani (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Arendals Fossekompani (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arendals Fossekompani (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arendals Fossekompani (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Arendals Fossekompani (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arendals Fossekompani (NO)

Arendals Fossekompani (NO)

TickerAFK
ListaOB Match
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschElförsörjning
Börsvärde14 833 MNOK
Omsättning4 665 MNOK
Vinst72 MNOK
P/E206
P/S4.1
Utdelning0.7 NOK
Direktavkastning0.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arendals Fossekompani (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arendals Fossekompani (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter