Cambi (NO) (CAMBI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Cambi (NO) aktie

CAMBI  

Cambi är ett norskt bolag verksamma inom energisektorn. Bolaget är en utvecklare av teknologiska system och processer som används för att bryta ned diverse avfall och slam. Tekniken används huvudsakligen för avloppsrening och för att hantera matavfall, som senare bryts ned till biogas. Verksamheten drivs via flertalet produktionsanläggningar runtom den nordiska hemmamarknaden.

Cambi (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Bioenergi. Bolaget har ett börsvärde på 2 785 MNOK, en omsättning på 367 MNOK och med ett resultat på 16 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Cambi (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Cambi (NO) (CAMBI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Cambi (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern CAMBI. Aktien har ett P/E-tal på 176.3 och P/S-tal på 7.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Cambi (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Cambi (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Cambi (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Cambi (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Cambi (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Cambi (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Cambi (NO)

Cambi (NO)

TickerCAMBI
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschBioenergi
Börsvärde2 785 MNOK
Omsättning367 MNOK
Vinst16 MNOK
P/E176.3
P/S7.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Cambi (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Cambi (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter