Consensus (CAM B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Consensus aktie

CAM B  

Consensus Asset Management är en finansiell aktör som erbjuder ett utbud av finansiella tjänster och produkter inom Corporate Finance, kapitalförvaltning, och tjänstepension. Utöver återfinns ett stort fokus inom att tillhandahålla försäkringslösningar för arbetsgivare och anställda, innefattande sjukvårds -, livs - och kapitalförsäkring. Kunderna återfinns bland privatpersoner, institutioner och bolag.

Consensus tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kapitalförvaltning. Bolaget har ett börsvärde på 615 MSEK, en omsättning på 90 MSEK och med ett resultat på 105 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Consensus

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Consensus (CAM B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Consensus aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern CAM B. Aktien har ett P/E-tal på 5.9 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Consensus utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Consensus senaste utdelning är 8.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 10.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Consensus Avanza – se aktiekurs idag

Se Consensus senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Consensus – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Consensus.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Consensus.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Consensus

Consensus

TickerCAM B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschKapitalförvaltning
Börsvärde615 MSEK
Omsättning90 MSEK
Vinst105 MSEK
P/E5.9
P/S2.3
Utdelning8.5 SEK
Direktavkastning10.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Consensus

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Consensus? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter