Wall to Wall aktie | WTW A | Aktiekurs, analyser & nyheter - Börskollen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Wall to Wall aktie • WTW A • Aktiekurs

🤍  Bevaka
Om aktien
NamnWall to Wall
StatusNoterad
TickerWTW A
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschStödtjänster & Service
UtdelningJa
Första handelsdag24 Jun 2021
Nästa rapport14 Aug
Antal ägare Avanza654 st
Antal ägare Nordnet171 st
Ägare hos nätmäklarna
Om bolaget
Tebede driver sin verksamhet främst genom sitt dotterbolag, Spolargruppen, som specialiserar sig på relining och rörspolning. Spolargruppens kundbas utgörs i huvudsak av kommersiella fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Tebede har en klar strategi för tillväxt, som inkluderar både förvärv och organisk expansion, samt etablering på nya platser. Företagets huvudkontor är beläget i Stockholm.
Dölj beskrivning ▲

Köpa Wall to Wall

Analysera Wall to Wall

Handla Wall to Wall

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan innehåller reklam eller affiliatelänkar.
Start
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Podcasts
PM
Blankning
Analyser

Nyheter om Wall to Wall

Oj, här var det tomt just nu.

Visa fler

Tekniska signaler Wall to Wall

Bolag i samma branch som Wall to Wall

ISS är ett företag som specialiserar sig på att leverera olika typer av tjänster inom områden som städning, säkerhet och catering.

Coor Service Management Holding är ett företag i Norden som specialiserar sig på facility management.

Railcare Group är ett företag som är verksamt inom järnvägssektorn.

Green Landscaping Group tillhandahåller tjänster för underhåll och design av utomhusmiljöer.

Aerowash specialiserar sig på att skapa lösningar och utrustning för att rengöra flygplan exteriört.

Donkey Republic är ett företag som specialiserar sig på tekniska lösningar och tjänster inom transportsektorn.

FAQ - Vanliga frågor och svar om Wall to Wall

Ska man investera i Wall to Wall aktie?

Som alltid när det kommer till investeringar finns det inget givet rätt eller fel, utan det beror helt på vad du är för typ av investerare, om du investerar på lång sikt eller handlar aktivt (trading), vad du har för risktolerans osv. På denna sida vill vi ge dig som är intresserad av att köpa aktier i Wall to Wall en bättre möjlighet att lära dig mer om bolaget, följa nyhetsflödet samt tipsa om aktörer som vi själva gillar för att fortsätta analysera och handla aktier i Wall to Wall.

Vi understryker att alla investeringar är förenade med risk och att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Gör alltid din egen analys!

Har Wall to Wall utdelning och direktavkastning?

Ja, Wall to Wall har utdelning.

Utdelningen är en del av företagets vinst som delas ut till dess aktieägare i form av pengar eller ibland även som ytterligare aktier. Det är ett sätt för företaget att dela sin vinst med aktieägarna som ett incitament för att äga deras aktier. Utdelningar är vanligtvis betalda regelbundet, vanligtvis varje kvartal eller årligen.

När kommer Wall to Wall rapport

Nästa rapport i bolaget kommer: 2024-08-14.

Det är altså 77 dagar kvar till nästa rapport i Wall to Wall.

En kvartalsrapport är en finansiell rapport som ett börsnoterat bolag offentliggör varje kvartal, det vill säga fyra gånger om året. Syftet med en kvartalsrapport är att ge aktieägare, investerare och allmänheten en insikt i företagets ekonomiska prestation under den senaste kvartalsperioden.

Wall to Wall senaste rapport

Länk till senaste rapporten från Wall to Wall: Wall To Wall Group Q1 2024 Svenska - WALL TO WALL GROUP DELÅRSRAPPORT Q1 2024

Liknande bolag som Wall to Wall

Många som är intresserade av Wall to Wall titar ofta på andra bolag i samma branch, Stödtjänster & Service. Några av de mest populära bolagen är ISS från Danmark, Coor Service Management från Sverige och Railcare från Sverige

Wall to Wall forum

Var kan jag diskutera Wall to Wall och andra aktier jag följer? Sociala nätverk så som Facebook och Twitter är kända för att vara hubbar för aktiediskussioner. Men även handelsplatser så som Avanza och Nordnet har sina egna forum där användare kan diskutera aktier, investeringsstrategier och marknadsnyheter.

Ett vanligt forum för aktier och aktiediskussion är Twitter. Där är det vanligt att man "taggar" bolag man nämner genom att använda ticker och ett dollartecken ($) först. Exempel på diskussioner som rör Wall to Wall: Wall to Wall forum.

När du har hittat ett aktieforum för Wall to Wall som intresserar dig, är det viktigt att vara försiktig med informationen du delar och att göra din egen efterforskning. Inte all information på dessa forum är nödvändigtvis korrekt eller pålitlig, så det är klokt att vara skeptisk och kritisk. Diskussionsforum kan dock vara användbara för att utbyta åsikter och idéer med andra investerare och få insikt i marknaden.

Så här gör du om du vill köpa aktier i Wall to Wall via Avanza

I detta exempel belyser vi Avanza, en ledande nätmäklare som vi på Börskollen själva använder, men processen ser likartad ut för andra alternativ. Så här gör du för att köpa aktier:

Steg 1: Öppna ett konto hos en nätmäklare

Att öppna ett konto tar bara någon minut och görs enklast genom att du anger ditt personnummer och genomför en kundkännedom med hjälp av BankID.

Steg 2: Öppna ett Investeringssparkonto (ISK)

När du gått igenom det första steget är det dags att välja den typ av konto där du vill köpa och förvara dina aktier. Ett Investeringssparkonto (ISK) är oftast att rekommendera framför en vanlig aktiedepå, detta då det ger dig en lägre beskattning och är smidigare vid deklaration. Du kan öppna ett ISK hos Avanza när du har loggat in på ditt konto.

Läs mer och öppna ISK hos Avanza

OBS! Om du har tänkt att handla mycket med utländska aktier kan istället en Kapitalförsäkring (KF) vara att föredra. Beskattning och deklaration är även här smidig och påminner om den för ISK.

Läs mer och öppna KF hos Avanza

Steg 3: Sök efter Wall to Wall

När du sedan börjar bli redo att köpa dina första aktier kan du enkelt och smidigt söka fram aktien via sökfältet (övre högre hörnet). På aktiesidan finner du även mer information om aktien/bolaget.

Steg 4: Köp aktier i Wall to Wall

När du väl har tagit dig så här långt återstår bara att ta en beslut om du vill köpa aktien eller ej. Om du beslutar dig för att det är en bra aktie att köpa, klickar du bara på den blåa köpknappen och anger vilket belopp du vill investera (eller väljer hur många aktier). Säkerställ att allt ser rätt ut (samt se de avgifter som är förenade med köpet) och sedan är det bara att genomföra köpet. Nu har du köpt dina första aktier i Wall to Wall!

STÄNG X
Handla aktier i Wall to Wall
Vunnit “Sveriges nöjdaste sparare” 14 år i rad
Brett utbud av aktier, fonder och derivat
Bli kund helt gratis – enkel och smidig plattform
Erbjudande: Handla aktier/fonder gratis upp till 50 000 kr

Går Wall to Wall aktie att handla på börsen?

Ja, Wall to Wall är börsnoterade i Sverige, vilket innebär att deras aktier går att handla på börsen. Här kan du se aktuell aktiekurs för Wall to Wall.

Vad har hänt med Wall to Wall aktien?

Här är den senaste nyheten där Wall to Wall nämns: Storägaren Servisen ökar sitt aktieinnehav i Wall to Wall.

Här är tre nyheter till som kan förklara vad som hänt med Wall to Wall aktien:

Man kan inte alltid härleda en kursreaktion i en aktie till nyheter. Även om nyheter och händelser ofta har en påverkan på en akties pris, finns det flera faktorer och komplexiteter som kan påverka aktiemarknaden. Men i vissa fall kan det ge dig en ledtråd till vad som hänt.

Varför sjunker Wall to Wall aktien - är den övervärderad?

Wall to Wall kan sjunka i pris av olika skäl, och det är viktigt att förstå att aktiemarknaden är komplex och påverkas av många faktorer. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan sjunka i pris är: Negativa nyheter, branschspecifika händelser, ändrat investerarsentiment eller vinsthemtagning m.fl.

Varför stiger Wall to Wall aktien - är den undervärderad?

Wall to Wall kan stiga i pris av olika skäl, och det beror ofta på positiva faktorer och förväntningar från investerare. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan stiga i pris är: Positiva nyheter, ökad efterfrågan, generell marktillväxt eller utdelningar och återköp av aktier m.fl.

Var kan jag investera i Wall to Wall aktie?

Det finns en uppsjö av olika alternativ, men vi rekommenderar generellt Sveriges ledande nätmäklare Avanza (som Börskollen själva använder) alternativt Nordnet för den som vill börja handla med aktier i Wall to Wall. Hos dessa nätmäklare kan du även se Wall to Wall aktiekurs samt hitta ytterligare bra information om bolaget/aktien, som exempelvis omsättning, P/E-tal eller utdelning (och även Avanza forum för diskussion med andra).

Läs mer: Om du är ny till aktiehandel tipsar vi om vår stora guide Aktier för nybörjare.

Om du istället är intresserad av att börja handla mer aktivt med aktien (trading) finns det istället så kallade tradingmäklare som är mer specialiserade på denna typ av aktiehandel. Här kan vi istället tipsa om IG* – välkänt och världsledande inom just trading!

*74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Hur kan jag lära mig mer och analysera Wall to Wall?

Du finner väldigt mycket information på denna sida samt även hos nätmäklarna som vi tipsade om ovan. Om du vill analysera bolaget/aktien Wall to Wall på en djupare nivå kan vi också tipsa om de ledande analystjänsterna TradingView och Börsdata (tjänster som vi på Börskollen själva använder dagligen). Här finner du lång historik för såväl aktuell aktiekurs som olika nyckeltal som omsättning, vinst, P/E-tal, utdelning etc och kan göra mer avancerad teknisk och fundamental analys för att komma fram till om du vill köpa aktien eller inte.