Danske Andelskassers (DK) (DAB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Danske Andelskassers (DK) aktie

DAB  

Danske Andelskassers Bank bedriver bankverksamhet. Idag erbjuder banken ett brett utbud av finansiella tjänster innefattar bostads- och billån, pensionssparande samt kapitalförvaltning. Idag återfinns majoriteten av kunderna inom den danska marknaden, både bland privatpersoner och bolag. Danske Andelskassers Bank grundades 1969 och har sitt huvudkontor i Tjele.

Danske Andelskassers (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Nischbanker. Bolaget har ett börsvärde på 1 284 MDKK, en omsättning på 598 MDKK och med ett resultat på 86 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Danske Andelskassers (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Danske Andelskassers (DK) (DAB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Danske Andelskassers (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern DAB. Aktien har ett P/E-tal på 14.9 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Danske Andelskassers (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Danske Andelskassers (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Danske Andelskassers (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Danske Andelskassers (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Danske Andelskassers (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Danske Andelskassers (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Danske Andelskassers (DK)

Danske Andelskassers (DK)

TickerDAB
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschNischbanker
Börsvärde1 284 MDKK
Omsättning598 MDKK
Vinst86 MDKK
P/E14.9
P/S2.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Danske Andelskassers (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Danske Andelskassers (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter