Evli Pankki (FI) (EVLI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Evli Pankki (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

EVLI  

Evli Pankki bedriver bankverksamheten. Banken innehar störst inriktning mot specialiserade placeringsalternativ samt traditionell kapitalförvaltning. Idag erbjuds ett brett utbud av finansiella tjänster samt corporate finance tjänster. Kunderna återfinns främst hos företagskunder samt större institutioner, men även bland privata aktörer. Banken grundades ursprungligen 1985 och har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Evli Pankki (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Nischbanker. Bolaget har ett börsvärde på 521 MEUR, en omsättning på 73 MEUR och med ett resultat på 31 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Evli Pankki (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Evli Pankki (FI) (EVLI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Evli Pankki (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern EVLI. Aktien har ett P/E-tal på 17 och P/S-tal på 5.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Evli Pankki (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Evli Pankki (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Evli Pankki (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Evli Pankki (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Evli Pankki (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Evli Pankki (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Evli Pankki (FI)

Evli Pankki (FI)

TickerEVLI
ListaMid Cap
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschNischbanker
Börsvärde521 MEUR
Omsättning73 MEUR
Vinst31 MEUR
P/E17
P/S5.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Evli Pankki (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Evli Pankki (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter