Pareto Bank (NO) (PARB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Pareto Bank (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

PARB  

Pareto Bank är en norsk bank. Banken specialiserar sig huvudsakligen inom att erbjuda finansieringsmöjligheter för större företagsprojekt på den skandinaviska marknaden. Projekten utförs hos bolag som bedriver verksamhet med fastigheter, sjöfart och/eller offshore. Utöver erbjuder banken traditionell kapitalförvaltning. Pareto Bank etablerades 2007 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Pareto Bank (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Nischbanker. Bolaget har ett börsvärde på 3 772 MNOK, en omsättning på 691 MNOK och med ett resultat på 480 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Pareto Bank (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Pareto Bank (NO) (PARB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Pareto Bank (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern PARB. Aktien har ett P/E-tal på 7.9 och P/S-tal på 4.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Pareto Bank (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Pareto Bank (NO) senaste utdelning är 1.5 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Pareto Bank (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Pareto Bank (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Pareto Bank (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Pareto Bank (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Pareto Bank (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Pareto Bank (NO)

Pareto Bank (NO)

TickerPARB
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschNischbanker
Börsvärde3 772 MNOK
Omsättning691 MNOK
Vinst480 MNOK
P/E7.9
P/S4.7
Utdelning1.5 NOK
Direktavkastning2.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Pareto Bank (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Pareto Bank (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter