Fjordkraft (NO) (FKRFT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Fjordkraft (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

FKRFT  

Fjordkraft Holding är en norsk elleverantör. Produktutbudet består av lösningar anpassade för stora produktioner till mindre lösningar för småbolag. Störst verksamhet återfinns inom Norge, där kunderna återfinns bland privata konsumenter, offentliga myndigheter samt företagskunder. Utöver erbjuds energi- och miljörådgivning samt egenutvecklade digitala verktyg för energirapportering. Fjordkraft Holding grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Fyllingsdalen

Fjordkraft (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Elförsörjning. Bolaget har ett börsvärde på 4 846 MNOK, en omsättning på 5 887 MNOK och med ett resultat på 328 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fjordkraft (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fjordkraft (NO) (FKRFT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fjordkraft (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern FKRFT. Aktien har ett P/E-tal på 14.8 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fjordkraft (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fjordkraft (NO) senaste utdelning är 3.5 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 8.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Fjordkraft (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Fjordkraft (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fjordkraft (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fjordkraft (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Fjordkraft (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fjordkraft (NO)

Fjordkraft (NO)

TickerFKRFT
ListaOB Match
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschElförsörjning
Börsvärde4 846 MNOK
Omsättning5 887 MNOK
Vinst328 MNOK
P/E14.8
P/S0.5
Utdelning3.5 NOK
Direktavkastning8.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fjordkraft (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fjordkraft (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter