Fractal Gaming (FRACTL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Fractal Gaming aktie

FRACTL  

Fractal Gaming Group är verksamma inom premiumsegmentet för PC-spelprodukter. Produkterbjudandet innefattar exempelvis chassin, strömförsörjningsenheter, kylprodukter och fläktar till framförallt speldatorer. Utöver huvudverksamheten erbjuds eftermarknadsservice, support och underhåll. Bolaget har en idag en global närvaro med sin försäljning. Koncernen grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Askim.

Fractal Gaming tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Datorer & Hårdvara. Bolaget har ett börsvärde på 1 437 MSEK, en omsättning på 652 MSEK och med ett resultat på 84 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fractal Gaming

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fractal Gaming (FRACTL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fractal Gaming aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern FRACTL. Aktien har ett P/E-tal på 17.1 och P/S-tal på 2.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fractal Gaming utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fractal Gaming Avanza – se aktiekurs idag

Se Fractal Gaming senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fractal Gaming – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fractal Gaming.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fractal Gaming.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fractal Gaming

Fractal Gaming

TickerFRACTL
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschDatorer & Hårdvara
Börsvärde1 437 MSEK
Omsättning652 MSEK
Vinst84 MSEK
P/E17.1
P/S2.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fractal Gaming

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fractal Gaming? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter