JLT Mobile (JLT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

JLT Mobile aktie

🔔 Skapa bevakning

JLT  

JLT Mobile utvecklar och marknadsför mobildatorer av PC-typ för professionella användare i internationella tillämpningar. Mobildatorerna skall vara specialiserade på driftsäkerhet och anpassade för krävande miljöer såsom transport, lager/logistik, skogsbruk, gruvdrift, militär- och räddningsfordon. Tillverkning och försäljning sker via partners. Huvudkontoret ligger i Växjö.

JLT Mobile tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Datorer & Hårdvara. Bolaget har ett börsvärde på 187 MSEK, en omsättning på 131 MSEK och med ett resultat på 6 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien JLT Mobile

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper JLT Mobile (JLT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

JLT Mobile aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern JLT. Aktien har ett P/E-tal på 32.8 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

JLT Mobile utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

JLT Mobile senaste utdelning är 0.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

JLT Mobile Avanza – se aktiekurs idag

Se JLT Mobile senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter JLT Mobile – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien JLT Mobile.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i JLT Mobile.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om JLT Mobile

JLT Mobile

TickerJLT
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschDatorer & Hårdvara
Börsvärde187 MSEK
Omsättning131 MSEK
Vinst6 MSEK
P/E32.8
P/S1.5
Utdelning0.3 SEK
Direktavkastning4.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien JLT Mobile

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om JLT Mobile? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter