FX International (FXI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

FX International aktie

🔔 Skapa bevakning

FXI  

FX International är ett finansbolag som bedriver valutahandel och rådgivning. Bolaget har utvecklat en algoritmisk plattform vars användning syftar till att ligga som grund för ekonomiska beslut. Plattformen används som en handelsplattform som grundar sina beslut på statistiska modeller för att uppnå en långsiktig och stabil avkastning över tid. Utöver drivs även en internationell fond med bolagets plattform som grund. Huvudkontoret ligger i Malmö.

FX International tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kapitalförvaltning. Bolaget har ett börsvärde på 13 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien FX International

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper FX International (FXI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

FX International aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern FXI. Aktien har ett P/E-tal på -1.8 och P/S-tal på -3.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

FX International utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

FX International Avanza – se aktiekurs idag

Se FX International senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter FX International – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien FX International.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i FX International.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om FX International

FX International

TickerFXI
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschKapitalförvaltning
Börsvärde13 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-1.8
P/S-3.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien FX International

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om FX International? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter