General Electric (GE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

General Electric aktie

GE  

General Electric är multinationellt amerikanskt konglomerat. Inom koncernen erbjuds ett brett utbud av produkter och tjänster för den industriella marknaden, inkluderat flygmotorer och diverse specialiserade energilösningar. Kunderna återfinns inom varierande branscher på global nivå. Utöver kärnverksamheten erbjuds lånefinansiering. GE grundades ursprungligen 1892 och har sitt huvudkontor i Boston, Massachusetts.

Mer om aktien General Electric

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper General Electric (GE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

General Electric utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

General Electric Avanza – se aktiekurs idag

Se General Electric senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter General Electric – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien General Electric.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i General Electric.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om General Electric

General Electric

TickerGE
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien General Electric

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om General Electric? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter