SavoSolar (SAVOS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SavoSolar aktie

🔔 Skapa bevakning

SAVOS  

Savosolar är en tillverkare av solpaneler. Bolagets produkter används för uppvärmning via fjärrvärme eller industriell processuppvärmning och kan installeras både på öppna fält, samt på platta- eller lutande tak. Produkterna tillverkas och levereras som nyckelfärdiga komponenter. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro på den nordiska marknaden. Bolaget grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Mikkeli.

SavoSolar tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 61 MSEK, en omsättning på 64 MSEK och med ett resultat på -50 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SavoSolar

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SavoSolar (SAVOS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SavoSolar aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SAVOS. Aktien har ett P/E-tal på -1.2 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SavoSolar utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SavoSolar Avanza – se aktiekurs idag

Se SavoSolar senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SavoSolar – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SavoSolar.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i SavoSolar.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SavoSolar

SavoSolar

TickerSAVOS
ListaFirst North
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde61 MSEK
Omsättning64 MSEK
Vinst-50 MSEK
P/E-1.2
P/S1.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SavoSolar

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SavoSolar? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter