Kongsberg Gruppen (NO) (KOG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Kongsberg Gruppen (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

KOG  

Kongsberg Gruppen levererar lösningar till olje- och gasindustrin, sjöfart, försvars- och flygindustrin. Koncernen bedrivs via dotterbolag med vardera affärsinriktning. Produkter och tjänster som levereras inkluderar systemlösningar för offshore- samt onshore verksamhet, robotar och kameror för undervattensoperationer, sensorer, tanksystem samt ingenjörstjänster. Utöver erbjuds eftermarknadsservice i form av utbildning och support. Koncernen grundades 1987 och har huvudkontor i Kongsberg.

Kongsberg Gruppen (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Militär & Försvar. Bolaget har ett börsvärde på 42 526 MNOK, en omsättning på 27 132 MNOK och med ett resultat på 1 916 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kongsberg Gruppen (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kongsberg Gruppen (NO) (KOG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kongsberg Gruppen (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern KOG. Aktien har ett P/E-tal på 22.2 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kongsberg Gruppen (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kongsberg Gruppen (NO) senaste utdelning är 8 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Kongsberg Gruppen (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kongsberg Gruppen (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kongsberg Gruppen (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kongsberg Gruppen (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Kongsberg Gruppen (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kongsberg Gruppen (NO)

Kongsberg Gruppen (NO)

TickerKOG
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschMilitär & Försvar
Börsvärde42 526 MNOK
Omsättning27 132 MNOK
Vinst1 916 MNOK
P/E22.2
P/S1.6
Utdelning8 NOK
Direktavkastning3.4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kongsberg Gruppen (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kongsberg Gruppen (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter