Guideline Geo (GGEO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Guideline Geo aktie

GGEO  

Guideline Geos affärsidé är att skapa värden genom förvärv, förvaltning och utveckling av högteknologiska bolag och innovativa metoder för mätning och visualisering av dolda objekt och övervakning av förlopp. Verksamheten bedrivs inom tre områden: Guideline AB, Malå Geoscience Förvaltnings AB samt ABEM Instrument AB. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg.

Guideline Geo tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Service. Bolaget har ett börsvärde på 78 MSEK, en omsättning på 123 MSEK och med ett resultat på 30 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Guideline Geo

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Guideline Geo (GGEO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Guideline Geo aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern GGEO. Aktien har ett P/E-tal på 2.6 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Guideline Geo utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Guideline Geo Avanza – se aktiekurs idag

Se Guideline Geo senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Guideline Geo – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Guideline Geo.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Guideline Geo.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Guideline Geo

Guideline Geo

TickerGGEO
ListaFirst North
LandSverige
SektorMaterial
BranschGruv - Service
Börsvärde78 MSEK
Omsättning123 MSEK
Vinst30 MSEK
P/E2.6
P/S0.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Guideline Geo

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Guideline Geo? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter