Huddly (NO) (HDLY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Huddly (NO) aktie

HDLY  

Huddly är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av kameror. Programvaran är egenutvecklad och används för professionell verksamhet samt hemmabruk. Kunderna består huvudskaligen av företagskunder verksamma i ett flertal sektorer. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster och tillhörande produkter. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Huddly (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Elektronisk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 3 233 MNOK, en omsättning på 366 MNOK och med ett resultat på 97 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Huddly (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Huddly (NO) (HDLY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Huddly (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern HDLY. Aktien har ett P/E-tal på 33.3 och P/S-tal på 8.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Huddly (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Huddly (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Huddly (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Huddly (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Huddly (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Huddly (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Huddly (NO)

Huddly (NO)

TickerHDLY
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschElektronisk Utrustning
Börsvärde3 233 MNOK
Omsättning366 MNOK
Vinst97 MNOK
P/E33.3
P/S8.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Huddly (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Huddly (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter