Micro Systemation (MSAB B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Micro Systemation aktie

MSAB B  

Micro Systemation är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar, producerar och säljer utrusting till brottsutredande myndigheter. Systemen som bolaget utvecklar säkrar bevis i beslagtagna mobiltelefoner, handdatorer & GPS:er. Bolaget vidaresäljer produkterna både direkt och via partners där kunderna återfinns på global nivå. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Micro Systemation tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Elektronisk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 1 082 MSEK, en omsättning på 308 MSEK och med ett resultat på 31 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Micro Systemation

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Micro Systemation (MSAB B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Micro Systemation aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern MSAB B. Aktien har ett P/E-tal på 34.6 och P/S-tal på 3.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Micro Systemation utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Micro Systemation Avanza – se aktiekurs idag

Se Micro Systemation senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Micro Systemation – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Micro Systemation.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Micro Systemation.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Micro Systemation

Micro Systemation

TickerMSAB B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschElektronisk Utrustning
Börsvärde1 082 MSEK
Omsättning308 MSEK
Vinst31 MSEK
P/E34.6
P/S3.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Micro Systemation

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Micro Systemation? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter