Pricer (PRIC B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Pricer aktie

PRIC B  

Pricer är verksamma inom digitala butikslösningar. Lösningarna används i operativa processer samt i hyllkantsetiketter. Bolagets kunder består huvudsakligen av små- och medelstora företagskunder verksamma inom ett flertal branscher, med störst inriktning mot dagligvaruhandeln. De digitala lösningarna vidaresäljs på en global marknad. Pricer grundades 1997 och har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Pricer tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Elektronisk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 3 729 MSEK, en omsättning på 967 MSEK och med ett resultat på 128 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Pricer

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Pricer (PRIC B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Pricer aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern PRIC B. Aktien har ett P/E-tal på 29.3 och P/S-tal på 2.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Pricer utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Pricer senaste utdelning är 1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Pricer Avanza – se aktiekurs idag

Se Pricer senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Pricer – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Pricer.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Pricer.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Pricer

Pricer

TickerPRIC B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschElektronisk Utrustning
Börsvärde3 729 MSEK
Omsättning967 MSEK
Vinst128 MSEK
P/E29.3
P/S2.1
Utdelning1 SEK
Direktavkastning3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Pricer

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Pricer? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter