Kesko B (FI) (KESKOB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Kesko B (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

KESKOB  

Kesko är verksamma inom handelsbranschen. Bolaget erbjuder servicetjänster främst inriktat mot livsmedels-, bygg- och teknikbranschen. Störst kompetens återfinns inom utveckling av butikskoncept, kanalförsäljning, E-handelssidor och affärsmodeller. Majoriteten av verksamheten återfinns på den nordiska – och baltiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Kesko B (FI) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedelsbutiker. Bolaget har ett börsvärde på 12 692 MEUR, en omsättning på 10 860 MEUR och med ett resultat på 544 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kesko B (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kesko B (FI) (KESKOB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kesko B (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern KESKOB. Aktien har ett P/E-tal på 23.4 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kesko B (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kesko B (FI) senaste utdelning är 0.8 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Kesko B (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kesko B (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kesko B (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kesko B (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Kesko B (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kesko B (FI)

Kesko B (FI)

TickerKESKOB
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorDagligvaror
BranschLivsmedelsbutiker
Börsvärde12 692 MEUR
Omsättning10 860 MEUR
Vinst544 MEUR
P/E23.4
P/S1.2
Utdelning0.8 EUR
Direktavkastning2.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kesko B (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kesko B (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter