Tokmanni Group (FI) (TOKMAN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Tokmanni Group (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

TOKMAN  

Tokmanni Group är en finsk butikskedja. I koncernens produktsortiment ingår hushållsprodukter, livsmedelsartiklar, kläder, verktyg, samt elektronik- och inredningsprodukter. Produkterna inkluderar ett flertal externa varumärken och en del av sortimentet säljs under eget varumärke. Koncernen är huvudsakligen etablerad runtom den finska hemmamarknaden.Bolaget har sitt huvudkontor i Mäntsälä.

Tokmanni Group (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Detaljhandel. Bolaget har ett börsvärde på 1 276 MEUR, en omsättning på 949 MEUR och med ett resultat på 79 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tokmanni Group (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tokmanni Group (FI) (TOKMAN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tokmanni Group (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern TOKMAN. Aktien har ett P/E-tal på 16.1 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tokmanni Group (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tokmanni Group (FI) senaste utdelning är 0.9 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Tokmanni Group (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Tokmanni Group (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tokmanni Group (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tokmanni Group (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Tokmanni Group (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tokmanni Group (FI)

Tokmanni Group (FI)

TickerTOKMAN
ListaMid Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschDetaljhandel
Börsvärde1 276 MEUR
Omsättning949 MEUR
Vinst79 MEUR
P/E16.1
P/S1.1
Utdelning0.9 EUR
Direktavkastning3.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tokmanni Group (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tokmanni Group (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter