Lehto Group (FI) (LEHTO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Lehto Group (FI) aktie

LEHTO  

Lehto Group är verksamma inom byggbranschen. Koncernen erbjuder lösningar inom konstruktion och utformning av byggnader. Bolaget är verksamma inom hela värdekedjan, från planering till konstruktion av både mindre och större kontors-, logistik- samt äldreboenden. Övriga tjänster inkluderar renovering och kunderna består huvudsakligen av offentliga aktörer inom vård och omsorg. Huvudkontoret ligger i Kempele.

Lehto Group (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Bostadsbyggnation. Bolaget har ett börsvärde på 121 MEUR, en omsättning på 669 MEUR och med ett resultat på -8 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lehto Group (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lehto Group (FI) (LEHTO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lehto Group (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern LEHTO. Aktien har ett P/E-tal på -14.8 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lehto Group (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lehto Group (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Lehto Group (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lehto Group (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lehto Group (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lehto Group (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lehto Group (FI)

Lehto Group (FI)

TickerLEHTO
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschBostadsbyggnation
Börsvärde121 MEUR
Omsättning669 MEUR
Vinst-8 MEUR
P/E-14.8
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lehto Group (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lehto Group (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter