Lockheed Martin (LMT) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Lockheed Martin (LMT)

Lockheed Martin aktie

Lockheed Martin är ett teknikbolag. Bolaget är idag inriktade mot försvars- och rymdsektorn där bolaget erbjuder diverse specialiserade tekniktjänster. Verksamhet innehas inom hela värdekedjan, från forskning, design och utveckling till tillverkning och integration av avancerade teknologisystem. Lockheed Martin bildades när Lockheed Corporation gick samman med Martin Marietta under 1995.

Lockheed Martin Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Lockheed Martin. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Lockheed Martin hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | GP Ekonomi

Lockheed Martin vill trumfa över Saab

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin tar upp kampen med bland annat Saab om ett mångmiljardkontrakt med Indiens flygvapen.

Lockheed Martin
Saab
20 Feb 2019 07:36

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lockheed Martin

Lockheed Martin

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerLMT
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lockheed Martin

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lockheed Martin? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter