Nordic Waterproofing (NWG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nordic Waterproofing aktie

NWG  

Nordic Waterproofing Holding är ett tillverkningsbolag. Bolagets lösningar används som tätskiktslösningar som vidare tätar, skyddar och bevarar byggnader och projekt. Produkterna baseras på bindemedel och syntetiskt gummi, som kännetecknas av god användbarhet i tuffare isoleringsområden. Bolaget grundades under 2011 vid en sammanslagning av dotterbolagen till Trelleborg AB och finska Lemminkäinens takläggningsverksamhet. Huvudkontoret ligger i Helsingborg.

Nordic Waterproofing tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial. Bolaget har ett börsvärde på 3 930 MSEK, en omsättning på 3 222 MSEK och med ett resultat på 275 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nordic Waterproofing

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nordic Waterproofing (NWG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nordic Waterproofing aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern NWG. Aktien har ett P/E-tal på 14.3 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nordic Waterproofing utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nordic Waterproofing senaste utdelning är 10 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 6.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Nordic Waterproofing Avanza – se aktiekurs idag

Se Nordic Waterproofing senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nordic Waterproofing – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nordic Waterproofing.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nordic Waterproofing.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nordic Waterproofing

Nordic Waterproofing

TickerNWG
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde3 930 MSEK
Omsättning3 222 MSEK
Vinst275 MSEK
P/E14.3
P/S1.2
Utdelning10 SEK
Direktavkastning6.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nordic Waterproofing

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nordic Waterproofing? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter