Penn National Gaming (PENN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Penn National Gaming aktie

PENN  

Penn National Gaming äger och driver Charles Town Races i West Virginia som har enarmade bandit-maskiner, kasinon i Mississippi och en spelanläggning på en flodbåt i Louisiana. Bolaget äger även racerbanor och off-track spelanläggningar i Pennsylvania, samt hanterar en spelanläggning i Ontario, Kanada. Penn National Gaming grundades 1967 och har sitt huvudkontor i Pennsylvania, USA.

Mer om aktien Penn National Gaming

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Penn National Gaming (PENN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Penn National Gaming utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Penn National Gaming Avanza – se aktiekurs idag

Se Penn National Gaming senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Penn National Gaming – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Penn National Gaming.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Penn National Gaming.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Penn National Gaming

Penn National Gaming

TickerPENN
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Penn National Gaming

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Penn National Gaming? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter