Pihlajalinna (FI) (PIHLIS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Pihlajalinna (FI) aktie

PIHLIS  

Pihlajalinna är verksamma inom hälsovård. Idag bedrivs ett flertal vårdcentraler, sjukhus, tandvårdskliniker och specialistvård inom koncernen. Via egna sjukhus sker samarbete med ett flertal aktörer inom försäkringsbranschen, samt återfinns specialistkompetens inom ett flertal arbetsområden som gynekologi, plastikkirurgi och ortopedi. Bolaget grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Tampere.

Pihlajalinna (FI) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Sjukhus & Vårdhem. Bolaget har ett börsvärde på 264 MEUR, en omsättning på 521 MEUR och med ett resultat på 12 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Pihlajalinna (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Pihlajalinna (FI) (PIHLIS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Pihlajalinna (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern PIHLIS. Aktien har ett P/E-tal på 21.6 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Pihlajalinna (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Pihlajalinna (FI) senaste utdelning är 0.2 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Pihlajalinna (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Pihlajalinna (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Pihlajalinna (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Pihlajalinna (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Pihlajalinna (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Pihlajalinna (FI)

Pihlajalinna (FI)

TickerPIHLIS
ListaMid Cap
LandFinland
SektorHälsovård
BranschSjukhus & Vårdhem
Börsvärde264 MEUR
Omsättning521 MEUR
Vinst12 MEUR
P/E21.6
P/S0.5
Utdelning0.2 EUR
Direktavkastning1.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Pihlajalinna (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Pihlajalinna (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter