Rana Gruber (NO) (RANA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Rana Gruber (NO) aktie

RANA  

Rana Gruber är verksamma inom gruvsektorn. Bolaget är specialiserade inom prospektering, exploatering samt förädling och vidare distribution av metaller. Råvarorna består huvudsakligen av järnmalm. Kunderna återfinns inom ett flertal sektorer, med störst inriktning mot bygg- och fordonsindustrin. Verksamheten drivs runtom den skandinaviska marknaden med störst närvaro inom Norge. Huvudkontoret ligger i Mo i Rana, Norge.

Rana Gruber (NO) tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Prospekt & Drift. Bolaget har ett börsvärde på 2 535 MNOK, en omsättning på 1 334 MNOK och med ett resultat på 273 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Rana Gruber (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Rana Gruber (NO) (RANA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Rana Gruber (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern RANA. Aktien har ett P/E-tal på 9.3 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Rana Gruber (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Rana Gruber (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Rana Gruber (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Rana Gruber (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Rana Gruber (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Rana Gruber (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Rana Gruber (NO)

Rana Gruber (NO)

TickerRANA
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorMaterial
BranschGruv - Prospekt & Drift
Börsvärde2 535 MNOK
Omsättning1 334 MNOK
Vinst273 MNOK
P/E9.3
P/S1.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Rana Gruber (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Rana Gruber (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter