Scanfil (FI) (SCANFL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Scanfil (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

SCANFL  

Scanfil är en systemleverantör. Idag levererar bolaget lösningar som sträcker sig från produktdesign, materialhantering till transport- och logistiklösningar. Produkterna innefattar huvudsakligen mobil- och telenät utrustning, automationssystem, moduler, samt självbetjäningsautomater. Bolaget grundades 1976 och har sitt huvudkontor i Sievi.

Scanfil (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Elektronik & Tillverkning. Bolaget har ett börsvärde på 505 MEUR, en omsättning på 595 MEUR och med ett resultat på 24 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Scanfil (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Scanfil (FI) (SCANFL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Scanfil (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern SCANFL. Aktien har ett P/E-tal på 19.9 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Scanfil (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Scanfil (FI) senaste utdelning är 0.2 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Scanfil (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Scanfil (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Scanfil (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Scanfil (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Scanfil (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Scanfil (FI)

Scanfil (FI)

TickerSCANFL
ListaMid Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschElektronik & Tillverkning
Börsvärde505 MEUR
Omsättning595 MEUR
Vinst24 MEUR
P/E19.9
P/S0.8
Utdelning0.2 EUR
Direktavkastning2.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Scanfil (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Scanfil (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter